LOCAL TREASURES // FEMKEIDO

0
755

Met het weer wat voorzichtig beter wordt vond ik het een mooi moment om Delft beter te leren kennen. Ik ken wel leuke plekken, maar nog niet de állerleukste. En dat is precies waar ik naar opzoek ga in de komende serie, local treasures!

Om te beginnen met de nét geopende winkel Femkeido. Ik ben wel eens langs Femke haar blog gekomen maar legde de link pas toen ik afgelopen weekend een flyer aangeboden kreeg van een nieuwe interieurwinkel in Delft. Enthousiast kon ik bijna niet wachten en ben maandag meteen gaan kijken. En wat mooi! Klein maar fijn, met goed geselecteerde merken en bijbehorende producten. De winkel heeft een online zusje waar je vrijwel alle producten ook kunt bestellen. De winkel is opgezet door Femke, als interieurstyliste, en Merel, als grafisch ontwerper. Door hun krachten te bundelen bedachten ze samen het concept voor de Femkeido Shop. Achter in de winkel is ook meteen het kantoor van Femkeido Interior Design waar je terecht kunt voor interieur advies. Op de vloer ligt het geweldige kleed Nienke van Zuiver en de Terra lamp, ook van Zuiver, is een van mijn favorieten!

DELEN
Vorig artikelDIY // TERRARIUM
Volgend artikelETSY FAVORITES // APRIL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here