DIY // TERRARIUM

0
673

Mijn vriendje is onlangs verhuisd naar een nieuwe kamer en we hebben de laatste paar weken de ruimte bijgewerkt met wat leuke projecten. We zijn momenteel opgericht met een vintage 1960s bank (check instragram voor updates!) En dit terrarium heeft ook zijn weg in zijn kamer gevonden. Toen ik hem een ​​foto van een van Score + Solder een keer geleden had, maakte hij van hun terrariums – en zojuist een lascursus afgerond – wilde hij er één van maken. We zetten uit voor materialen die moeilijk te vinden zijn, aangezien het lassen gewoonlijk niet op zulke dunne metaalstukken gedaan wordt, maar uiteindelijk een paar vierkante buizen van 14 mm x 14 mm kopen. Deze werden in de helft gesneden en door lassen en polijsten samengevoegd. Mijn schoonzinnige hebben de beste werkruimte, want mijn schoonvader is een meubelmaker, dus we hadden alle mogelijke instrumenten beschikbaar voor ons. Als u geen toegang heeft tot een ruimte zoals dit, overweeg dan het kopen van een! Het was niet een makkelijk project en er zijn er geweldige mensen die er zijn.

Als u meer details wilt ontvangen over het proces (gebruikte hoeken, lengte, lassen / polijsten, glasdikte, lijm) stuur me gewoon een bericht via info@speculaasblog.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here