Urban Jungle Bloggers / Plant Shelfies

0
541
Ik had eindelijk weer eens tijd voor de Urban Jungle Bloggers serie. De vorige keer vond ik het echt tof om aan te werken, dus had super veel zin om weer eens mee te doen! Elke maand komen er meer mensen bij en elke keer zijn de blogposts super inspirerend! Mijn shelfies (hihi) die ik heb gefotografeerd hangen/staan beide in de keuken. Hier komt van twee kanten door grote ramen heerlijk veel daglicht binnen en is het dus zeer prettig foto’s nemen. We gaven onze St. Adiantum varen, met zijn fijne kleine blaadjes en bouncy takken, een trotse plek naast de radio. ‘s Avonds is dit hoekje zacht verlicht door het lampje in de radio, op de muur verschijnen dan feeërieke schaduwen van de blaadjes. Het andere plankje mag misschien stiekem niet eens mee doen maar vind ik toch leuk om te laten zien. Ik verander de objecten erop en onder elke week wel een keertje, gewoon omdat het zo lekker makkelijk is. De munt, die we meenamen uit de tuin van mijn vriend zijn ouders, doet het heel goed in de volle zon, de tuinkers juist perfect eronder in het kweekschaaltje, die heeft iets minder zon nodig namelijk. Het oliekannetje namen we mee uit Portugal en is gemaakt van het restmateriaal dat overblijft wanneer je kurken maakt, voor de hele collectie kan je hier een kijkje nemen. Zin in meer planten shelfies? Check dan de website van de  Urban Jungle Bloggers, en doe zelf ook mee!
My contribution for this month’s Urban Jungle Bloggers serie are these two collective shelfies I’ve got hanging/standing in my kitchen. I am especially fond of my St. Adiantum fern, which is just one big happy bouncy bunch of tiny leaves – plus it makes for the most beautiful shadows late at night when the radio’s little light is all that shines. For more plant shelfies check out the Urban Jungle Bloggers website!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here